Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Wednesday, July 25, 2012

At Mohd Chan Abdullah Restaurant for Bday Celebration

 Cerita bday yg dah lama, so disbbkan skrg bulan ramadhan dan ramai dah mula tercari-cari nak berbuka di mana,  maka jom try Mohd Chan Abdullah Restaurant di Kelana Jaya. 1st aku pergi hari tu,  mmg best. especially the dim sum.

 Ini la makanan yg kami ordered the other day. Price wise,  murah2 semuanya. 
Ambience:  good location utk tempat yg simple utk santai2
Keluasan restaurant:  Medium, so bulan puasa pasti ramai org, nak pergi silala buat reservation dulu, no phone, sila la google ya. hehehehe.





 Budak2 yg happy,  and tak reti nak duduk diam2 kat meja makan.

 Apa yg diorg pakat tak taula.

 It's my father's bday, yg ke 68. Semoga panjang umur & murah rezeki.


 Sapa lagi yg paling excited kalau tak budak2 ni.


See u guys in the next entry.  Salam Ramadhan.

5 comments:

SyaNa said...

oh sedap sungguh
ada 1 branch kt klang rasanye
x sempat lg nk pegi

ceritacherita said...

SyaNa,

Rasanya Mohd Chan ni dah byk branch. Tryla.

Ct R Miena said...

menu yg first tu apa ek?? cam best jer...

KakNeng said...

setahun dah ngidam nak makan di Mohd Chan tapi tak ter pegi-pegi lagi...

ceritacherita said...

Ct R Miena,
Yg first tu kalau tak silap kam heong something.

KakNeg,
Pergila, apa tunggu lagi.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin