Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Saturday, March 10, 2012

Review Warehouse Sale Charles & Keith


Ha smlm hari Jumaat kan, dah tentu jln akan sesak time balik, apa lagi kul 5 sharp terus keluar dr office, niat di hati harap sempatla sampai ke Warehouse Sale Charles & Keith ni, huhuhu lega mmg dpt sampai awal.


ya dia buat kat car park, baca review kat Shopping & Sales before thiis, ramai sgt yg complain, panas mcm sauna, staff kurang, mintak size kasut tapi lepas sejam baru dpt. Huh!! gila kalau mcm tu. Tapi itu masa 1st day, i think diorng tak expect pun apa yg akan jadi.  So the 2nd day which i went yesterday, all are very smooth, tak panas, kipas besar tu merata2, staff ramai, mmg kejap sgtla dirong carikan kasut utk kita.


Mmg byk gila kasut, price range is from RM29 to RM60.  Sapa yg kaki cinderella mcm aku ni sorryla ya, kasut very limited, ada tu ada, tapi mmg sgt sikit. 


Not so crowded mmg senang je nak pilih.

Nak byr pun tak de beratur panjang, ada byk counter.


 Handbag tak byk,  i mmg niat pergi sana nak beli wallet & handbag api hampa mmg semua handbag seperti diatas je la.  Wallet hanya tinggal color putih. mmmmm.  Sapa suka belt boleh pergi tengok, RM9. End up i tak beli apa pun you.  Yala kasut tak de size, wallet & handbag pun tak de.  Mujur dkt dgn rumah so tak kisahla kan, lagi pun i enjoy going to warehouse sale walau tak dpt beli apa pun.

So for those yg kaki melebih size 4/35, go go, there's a lot waiting for you.

Happy Shopping.





2 comments:

sHiLaziZi said...

huhu...sedih tak dapat pergi sebab umah banjir...

Nurul a.k.a Riko said...

dah lamer tak pergi warehouse sale nie...beshnyer tgk gambo u nie. Hilang rindu ....jadiklah.

gerdix nak pergi warehouse sale....brand apa pulak lps nie yer.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin