Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Monday, July 18, 2011

Furniture - Subang Parade - Empire

 Oh rasa lamala pulak tak update ceritacherita kat blog ni kan,  tahla mcm tak de idea nak tulis apa lately ni,  but anyway jom tengok apa yg di ceritacheritakan kali ni.  This was our sunday smlm.  Keluar lebih awal sikit dr sunday yg lain2 yg mana usually dah petang baru keluar.  Keluar awal sbb nak  ke kedai furniture,  hahahah furniture lagi kan, mmg furniture yg tak de kesudahan utk rumah.  hahahah. 
 Dua budak handsome yg sibuk duduk mcm boss kat kedai furniture.  Their both tshirts are from Nushnushh,  Aqil OshKosh 95 - RM29 and Mikhael OshKosh Big Truck - RM20.



 Mmg tak reti diam, buat mcm rumah sendiri, naik pening dibuatnya.


 Settle almari & shoe rack kat kedai tu,  kalau ikut lelaki ke kedai mmg gitula, masuk satu kedai terus pilih kalau ada yg suka,  kalau pompuan je yg pergi mau pergi satu kedai ke satu kedai.  hehehehehe.  Well anyway, settle furniture we had our lunch kat The chicken rice shop at Subang Parade.

 Ada pulak competition nyanyian patriotik masa tu,  for me bagus sgt, budak2 skrg mmg kena terapkan cintakan Malaysia,  1 Malaysia, 1 Malaysia.  Sedap budak2 ni nyanyi.

 Pastu pergi pulak ke Al Ikhsan,  cari kasut sapa?  Kasut saya la. Tapi alahai jenuh la menerai kasut itu & ini susah betul kaki cinderella ni.

 Last2 aku kata try jela size kanak2 yg paling besar. ha kan mmg boleh.

 Cantik tak kasut baru saya?  Jimat kos, lebih murah beli size kanak2.  Ahaks.

 Singgah jap kedai barangan electic, tapi budak2 dah bising sibuk nak gi toy r us, sbb abah dah janji nak beli mainan.

So heading to Empire,  sampai2 Empire Mikhael dah tertidur dlm kereta, kesian nak kejutkan dia + mama pun rasa mcm ngantuk, maka Aqil & Abah jela yg naik ke Empire, kami lepak tunggu dlm kereta je, maka tak dela gambar kat Toy rus.  That was our Sunday, How's your sunday?

1 comment:

Ethan Smith said...

Buy and sell new and used modern, outdoor, office, bedroom and home furniture.
Choose from a great selection of gently used furniture for every room in your home.
More here www.postallads4free.com

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin