Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Tuesday, January 29, 2013

Gong Xi Gong Xi Shopping


Satu Malaysia mmg meriah,  Sale tanpa henti.  Skrg CNY dah dkt maka Gong Xi Gong Xi Shopping la.  I went to Dorothy Perkins last week.  Wah bestnya, byk yg 50% off.  Jom kita tengok.



I love this jacket, byk sgt jacket and it's 50% off, Harga sorry dah lupa la.  I should bring buku  3 5 la next time. hahahahah old fashionnya, org dah pakai mcm2 gadget skrg ni kan, tapi kadang i think tulis lagi senang kan.


 Those who love polka dot jacket.

 Ala2 cheongsam tapi in black, tak best la kan for CNY.


Handbag pun ada yg 50% off.

 It's back, this long sleeve baby t dah lama gak stop.  The quality is very good, i beli dulu  4 years ago tapi still elok lagi.


After that went to Bershka,  look at their shoes, skrg ni i dah mula sukakan kasut sbb ada satu tempat ni ada size i, kedai kt bangsar, tp yg tak bestya tak byk choice sgt.  Suka tengok org pakai pumps shoes, tapi sampai bila2 pun i tak leh pakai,  i can't stand on pumps,  rasa sungguh uncomfortable, itu belum jalan lagi, baru berdiri, seronok tengok those yg boleh pumps, so gorgeous.

Happy working guys, lama cuti kan,  tapi for KL citizen, yes this week kerja only for 3 days, Jumaat cuti lagi.

2 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

muhammad amiruddien said...

my website...

http://tadika.tk

terima kasih...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin