Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Friday, June 8, 2012

Jom Shopping Shopping - Guess, Ed Hardy

 Oh next week dah startla sekolah balik kan, pasti jalan jem kembali.  Tapi sale masih berterusan walaupun cuti sekolah dah habis, ada yg baru start, so bolehla kalau nak shopping raya awal2.

 Antara handbag guess yg menarik perhatian i kat parkson,  ha parkson ada bonuslink sale for members hari ni. 






 High heels polka dot yg mengancam.  huhuhu ada berani.  Kat Peacock London.  Harga sorry dah lupa, tapi tak silap not more than RM150.


 Kasut Ed Hardy utk budak2,  tapi sapa2 kaki genit mcm i ni mmg boleh pakai budak2 punya kasut.  Tapi harga huhuhu mengalahkan kasut org besar.


 Suka tengok bottle susu Ed Hardy ni,  kalau ada baby boleh beli.

 Dah nak dkt habis cuti sekolah ni, kalau nak bawak anak berjalan, especially boys, boleh gi Pavilion and masuk kedai ni, pasti diorang suka.




So happy weekends guys & happy shopping.

2 comments:

man said...

bnyknya pemainan..hehehe

ceritacherita said...

man, tula. org besar pun sure suka.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin