Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Wednesday, October 19, 2011

A birthday celebration at Hard Rock KL

 Oh zaman teknologi masa kini, sambil bercakap sambil ber internet.

 HRC setelah di renovate, tak byk berubah actualy,  just tukar furniture je mostly.  The place where i like to hang out before. The last time pergi masa i was pregnant 5 months for Mikhael itu pun utk lunch, kalau utk berjimba, rasanya the last time was masa lepas kawin, then tak pernah2 lagi dah.

 Budak yg mula dah excited with the balloon.

 Amy the birthday girl yg tak tau akan di surprisekan. Surprise kecil2an je tapi jadila kan.

 Me with my boys, sorry gambar gelap.

 Masih excited.

 The boys yg tak reti nak duduk diam.

 Si kenit pun nak join sama.


 Komplot ber 3, mcm dah besar.

 Seisi gossipan yg tak pernah habis.

 The 2 of them yg dah boring tunggu mama tak habis2 lagi gossip.  hehehehe.

 Mana boleh habis lagi. 

 Some of the food yg dah nak langsai.


 Kids get the botol air when they order kids meal which cost RM17, mahal kan.  Most of other places kids eat free.  Bykla harga kat HRC dah mencekik darah.


 The kids yg mmg sukakan balloon.

 And let's the party begin...

 The bday girl + the birthday boy yg tumpang sekaki,  he also was born in Oct.

 The best brownie in the world, rasa tetap sama, tapi harga adalah jauh sgt2 dr dulu, it's RM32,  dessert for RM32, mcm dah boleh beli cake sebiji kan.

 Mujur the portion not bad.

 And the princess fall asleep, dah kepenatan.

But the boys keep on running,  mmg tak larat nak kejar, perut dah ketat.  Till we come again yg ntah tak tau bila.  C ya Hard Rock Cafe.

2 comments:

PinkGremlin said...

Banyaknya gambar anak aku hehe. Barula best dah update regularly blog nie!

ceritacherita said...

Hahahaha, aku cuba update selalu.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin